Brug for hjælp?

Velkommen til vores side der er dedikeret til at hjælpe dig med at forbedre dine padelfærdigheder og teknikker. Uanset om du er erfaren spiller eller nybegynder, har vi de ressourcer, der skal hjælpe dig videre med at spille dit bedste på padelbanen. Vi har gennemgået et bredt udvalg af højkvalitets padelbats og andet udstyr, samt udarbejdet informative artikler og videoer for at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger om dit padel gear. Vi henviser på siden til andre hjemmesider og samarbejdspartnere vha. affiliate marketing. 

Kontakt os endelig hvis du har yderligere spørgsmål!

Tak for besøget!

Padel kontakt

Frequently Asked Questions

Padel er en ketcher sport, der spilles på en lukket bane, som ligner en tennisbane. Det spilles med fire spillere (to på hvert hold) og målet er at slå bolden over nettet og ind i modstanderens bane. 

Der er flere forskelle mellem padel og tennis. Padel spilles på en mindre bane med vægge, så spillere kan bruge væggene til deres fordel. Bolden, der bruges i padel er også anderledes end en tennisbold, da den er blødere og langsommere. Derudover spilles padel oftest i et doubles-format, mens tennis kan spilles både som singles eller doubles.

For at spille padel skal du bruge et padelbat og bolde. Det er en fordel med behageligt tøj og sko, der er egnet til at spille på en indendørs eller udendørs bane. Mange køber deres eget padelbat da der er stor forskel på hvilken type spiller man er. Dog er der som oftest lånebat og bolde i de fleste centre hvis man er ny i sporten. 

Padel kan være fysisk krævende, da det både involverer løb, hop og kraftige slag. Intensiteten af spillet kan variere afhængigt af spillernes niveauer og kampens længde. Generelt betragtes det som en mindre belastende sport sammenlignet med andre ketchersportsgrene som tennis.

For at finde det rette padelbat til din spillestil, skal du bl.a. kigge på battets form. Der findes tre forskellige former for padelbat:

  1. Cirkelformet/Rundt: Hovedformen er centreret i midten, hvilket giver et større sweet spot og bedre kontrol. Dette er godt til defensiv spillere, der ønsker præcise og svære bolde mod modstanderen.
  2. Diamantformet: Hovedformen har sweetspottet højere oppe på battet, hvilket giver mere power i dine slag. Dette er godt til den aggressive spillere, der ønsker at slå bolden langt ud af banen.
  3. Dråbeformet: Hovedformen har sweetspottet midt imellem cirkel- og diamantformet, hvilket giver en god balance mellem kontrol og power. Dette er godt til allround spillere eller nybegyndere, der endnu ikke har udviklet en spillestil.

Kontakt

For yderligere henvendelse

info@padelshape.com

"Let's shape up your Padel gear!"

"Fantastisk hjemmeside til at lære omkring de forskellige Padel bats".
padel profil
Eren Param
Padel elsker
"God og struktureret side der giver gode guidelines og anbefalinger indenfor padel".
Andrea Overbye
Padel begynder
"Købte mit første padelbat ud fra informationerne fra artiklerne her på siden, er mega glad for den. Kæmpe tak!"
Nicklas Andersen
Padel enthusiast
.