Hvad Er Mit Padel Niveau?

Det kan være udfordrende når man først er begyndt at spille Padel, at finde frem til sit niveau. Der er både begreber, farver og ranking. Nedenfor har vi forsøgt at gøre det så kort og præcist som muligt. 

Læs også: Reglerne i Padel

padel niveau

Begynder / 1.0-2.0 / Grøn

Introduktion til grundslagene, kan slå for- og baghånd, kender pointsystemet og kan spille en kamp.

Letøvet / 2.5-3.5 / Blå

Som en let øvet spiller, har du behersket de fleste slag i Padel, inklusiv at slå med både for- og baghånd, og har kendskab til spin. Du kan også klare dig til dels ved nettet, selvom det måske kan være en udfordring for dig.

Væggene i forsvarsspillet kan stadig give problemer . Du har lært at bruge lobbet aktivt i dit spil og kan veksle mellem offensive og defensive positioner.

Øvet / 4.0-5.0 / Rød

Som en øvet spiller har du opnået en høj grad af komfort og beherskelse i de fleste aspekter af padel. Du er i stand til at forsvare dig ved at bruge væggene effektivt, og har evnen til at vinde nettet fra modstanderne ved brug af Volley samt andre mere avancerede slag som: Vibora, Bandeja og Chiquita.

Turneringsspiller / Ekspert / 5.5-7.0 / Sort

Som en turneringsspiller i padel, har du opnået det højest mulige niveau i sporten. Du er i stand til at spille med kontrol og præcision overalt på banen, og har en god forståelse for, hvor du skal placere dig i enhver situation, både offensivt og defensivt.

Du er også i stand til at styre farten og spin i dine slag og placere dem præcist, hvor du ønsker. At spille padel ofte, er også meget normalt på dette niveau.