Anmeldelse: Nox ML10 Pro Cup LTD 2023

Balance Og Kvalitet

5.0
5/5

Kære padelsportsentusiaster!
Leder du efter et højkvalitets, all-round padel bat? Så behøver du ikke at lede længere. Det opgraderede og eksklusive Pro Cup padel bat er kommet. Designet til den kræsne spiller, der sætter pris på elegance og den perfekte balance mellem power og kontrol. Er du en ivrig Miguel Lamperti fan, er dette bat da også noget særligt. ML10 Pro Cup LTD 2023 padel bat er resultatet af et eksklusivt samarbejde med den erfarne stjernespiller Miguel Lamperti og Nox. Battet har et rundt hovedform, en højdensitets kerne og en innovativ overfladestruktur, der giver den ultimative balance mellem kontrol, power og boldføling. Opgrader dit spil og gør et statement på banen med ML10 Pro Cup LTD 2023 Padel bat.

Prøv Padel Bat rådgiveren

Anmeldelser Nox ML10 Pro Cup LTD-2023

Battet er utrolig slidstærkt da materialeovergangen fra rammen til overfladen minimeres. Desuden er der anvendt højdensitets materiale til kernen, hvilket giver en hurtig genvinding, suveræn boldføling og overlegen kraftoverførsel. Overfladen er belagt med Carbon 18K.  Dette materiale består af fine sammenflettede carbon-mikrofilamenter, som resulterer i en let, stiv og slidstærk overflade. Ydermere har battet  Spin+ som er den innovative overfladebelægning, der kombinerer to typer af overfladeruhed. Med denne teknologi inkorporeres et ru 3D Hexagonal overflademønster i logoet og en ru overfladestruktur rundt om logoet.

Alt i alt et klasse bat til dig der ønsker god kontrol og balance i et stilfuld bat. Med et Sweet Spot lige nær midten af battet samt Spin+ teknologien, har du her god mulighed for at dominere boldfølingen på banen.

Læs også: Hvilket Padel Bat Skal Jeg Vælge