Anmeldelse: Bullpadel Elite W Master Final 22

Perfekt Balance

5.0
5/5

Elite W Master Final 22 er en eksklusiv padel bat designet af padelstjernen Gemma Triay. Det er det perfekte valg for den erfarne og kvalitetsbevidste kvindelige padelspiller, der søger en balance mellem power og kontrol. Med en dråbeformet hoved, mellem balance, middelhård kerne, elastisk overflade og en vægt på mellem 345 og 360 gram, er dette bat velegnet til en alsidig spillestil. Bullpadel har også brugt kvalitetsmaterialer og teknologier i denne bat. Spil som en pro med Elite W Master Final 22.

Bullpadel-Elite-W-Master-Final-22

Har du lidt erfaring på padelbanen og vil have et bat der batter, så har du fundet det rette. Med den middelhårde kerne, kan du øve dig i at præcisere dine skud og få det meste power ud af battet. Battet egner sig som sagt godt til den erfarne spiller, men kan også sagtens bruges hvis du er letøvet og har ambitioner om at blive en dygtig padel spiller. Lærer du først at udnytte alle de lækre teknologier dette bat besidder, har dine modstandere ingen chance. Med det innovative Air Reach Channel System føles battet rigtig lækkert igennem dine slag, og føres aerodynamisk elegant igennem luften. 

Har du fundet den rette Padel taske?

Hvorfor Bullpadel?

Bullpadel er et spansk brand, der producerer padeludstyr, herunder padelbats, sko, tøj og tilbehør. Det er blevet et af de førende mærker inden for padelbranchen takket være deres kvalitetsprodukter og samarbejde med professionelle spillere. Bullpadel har også været kendt for at være innovativt i deres produktudvikling, og for at bruge de nyeste teknologier i deres produkter.

Hvilket Grip Tape Skal Jeg Bruge?